Saturday, October 9, 2010

Liars Who Say “Time Is Life”





Liars Who Say “Time Is Life”  by Muhaimin Misran

I’m sick, deadly sick,
why am I sick?
Because I’m surrounded with people who stink.

Do they stench like a skunk?
No. Worse than that,
they are merely a pile of junk.

Why do I detest people around me?
Because their words make me unhappy,
sad, and in the same time angry.

I hate the words they speak,
actions they make,
all about them are totally fake!

They like to say “Time is life” continuously,
sweet to hear as if they are taking their words seriously,
but in their actions say “Time is a lie” intentionally.

As a result “Time is life” I hate to hear,
to those who say this don’t come near,
or I’m gonna smack you right on the ear. 

What is wrong with this quotation?
I know that Imam Hassan Al-Banna said this citation,
so why do I hate so much without any hesitation?

Because the people who say this are LIARS,
LIARS who act as if they are pious,
but they are imposters who work righteous.

Imam HAB is not a liar to begin with,
he is a great man and not living in a myth,
not like other people who misused time as a gift.

Do not mess with time,
when you say something, do it in time,
make yourself rhyme with the rhythm of time.

Make sure that you are not a liar,
if you are, ALLAH will make you suffer,
and grievously HIS punishment is bitter.

3 comments:

ukur kira said...

Salam
Amin,font tu awat teruk sangat.Payah nak baca.hehehe.Tapi ana berjaya mmbacanya.

Rasa seperti terkena batang hidung sendiri.So,starting from now,tak mau nasihat2 orang dah.Diri sendiri pun tak terurus lagi.-I don't want 2 b a liar.

bangzai08 said...

a'aa.. font anta teruk.. ana malas nak baca.. dah tau daa apa yg anta nak sampaikan..

Anonymous said...

he2, amin kawan ngan sapa lagi? kalu yang sebut "masa itu kehidupan", mesti yang geng2 ad usrah dan buat DnT kan?

mungkin payah nk jumpa mereka yang berakhlak malaikat disekeliling kita. kalu gitu aman la dunia. kita sentiasa berbahgia. kita salah, depa duk tegur, kita down, depa duk bg smngat, tempat tinggal bersih wangi. senang kata semua serba lengkap la kan.

Tp pd hakikatnya, org y disekeliling kita (terlbat DnT langsung n x langsung) mereka berusaha memperbaiki diri dari yang kurang baik kepada yang lebih baik. mereka mengharapkan teguran dan bimbingan teman2 sekeliling. Bukan semua orang mampu untuk minta dinasihati secara direct, maka tugas kitalah yang saling untuk lengkap melengkapi daripada membiarkan semua antara kita menjadi Sang Penipu/Sang Munafiq.

wallahuallam

Related Posts with Thumbnails