Thursday, April 22, 2010

HiMEGA' 2010



HALUANSISWA presents to you:

 

IMPORTANT EVENTS:
1.      23 April 2010: Final Touch untuk fasi dan urusetia HiMEGA’ 2010
Tempat: Kolej Za’ba UKM Bangi.

2.      24-26 April 2010: HiMEGA (Kehadiran peserta-peserta HiMEGA)
Tempat: Kolej Za’ba UKM Bangi.

The Objective HiMEGA (Hijrah Menara Gading):      
Objektif

1.      To share and strengthen the bond between HALUANSISWA, veteran HALUAN and HiMEGA participants in:  
          i. ibrah and experience and sharing by the veterans.
          ii. emphasizing on precise orientation of Da'wah in IPT.

2.     To give an ample view to participants on the challenging life as a University Student and how to cope with it.

3.     To boost up participants soft skill in handling life challenge.

4.     To expose and share educational modules such as academic management, vision and dream in life and holistic success.

1.      Menegarkan jaringan hati dan berkongsi pengalaman antara HALUANSISWA, veteran HALUAN dan peserta HiMEGA menerusi;
          i. perkongsian pengalaman dan ibrah oleh veteran.
          ii. penekanan orientasi Dakwah yang tepat terutamanya di IPT.

2.      Untuk memberi gambaran lengkap mengenai cabaran hidup sebagai seorang pelajar universiti dan bagaimana mengatasinya.
3.      Untuk meningkatkan soft skill para peserta dalam mengendalikan cabaran hidup.
4.     Untuk mendedahkan dan berkongsi dengan peserta beberapa modul cabaran akademik seperti modul pengurusan pembelajaran, tujuan dan impian dalam hidup, dan kecemerlangan holistic.


PARTICIPANCE:
Penyertaan
         
All SPM’09 students are qualified to join HiMEGA.
Semua bekas pelajar SPM’09 dialu-alukan untuk menyertai HiMEGA.


7 comments:

Atiqah said...

welcome to Kolej Pendeta Zaba..

Amin Misran said...

are you comin' kak tiqah?

Atiqah said...

mind me to put this entry link at my blog..

I'm not sure..will try my best to come when all the works are done.insyaAllah.

Amin Misran said...

ok....

ukur kira said...

to amin:
Ana kena dtg jugak ke?

Kalau ana dtg sbg participant bleh?Ana amik SPM paper July.hehe

adkarika said...

To Amin:
Amin, anta kongsikanla psl HIMEGA haritu..

To Nabil:
Kamu dah tue de..jgn lupe.

ukur kira said...

to adam:
Aa..Amin.Please share pasal HIMEGA hari tu.Reveal my weaknesses for improvement.(reveal pn berpada-pada la.)

Eh adam,ana tua?Muda lagi la.My I/C no starts with 90 ok (tipu je).Younger than the rest of our batch,hehe..

Or,if u think I'm too old,please remember that ana ni manisnya ada walaupun x hensem mana..hehe.

Related Posts with Thumbnails