Wednesday, July 8, 2009

Trying new things...




I am a bit new in designing...

So I do not know wheather my artiristic skills reach the standard of an artist or not..

So I want others to comment my design....

How is it?

9 comments:

saraH²amizah said...

salam.
em..nice design.
yet it's too simple.
kalu nak dijadikan logo mcm tak best sgt

tapi overall cantek.

p.s. jom guna GIMP editor

ukur kira said...

it's ok for a beginner.Quite simple n still can be developed.

Anyway,bagus mncuba. =)

Amin Misran said...

To Sarah:
GIMP editor? what is that? Jazakillah....

To Ukurkira:
Any ideas? How can my skills improve brother?

saraH²amizah said...

kenapa shoutbox tak appear?

hmm.GIMP editor dlm UBuntu punya perisian.
sbb kat KMP ni semua orang guna Ubuntu.tak windows kat sini

MuNsYi^SaMa said...

simple.xtau nk comment. nabil sile jwb. hehe

Amin Misran said...

Ana akan buat pembaikan isyallah.....

wishin` and hopin` said...

ya Allah, min,,
haha,
lame nye tak jumpe.
last time mase darjah 6 kot??

do add me at ym salad_honey
or facebook amoi_cute2003@yahoo.com

blog mls nk update.
wireless uia tu bukan betul sgt.
haha.

eyy.
i never c u at aikol.
how study?oke?

maa said...

wah..sejak bila amik masuk bidang designing nih??

good job
mayb need a little improvement dari segi contrast.

fokus tulisan kat belakang so kena make sure dia tak tenggelam .

then tulisan kembara tu tak nampak kalu tgk dari jauh.so cuba guna effect/color y nampak.

nta guna software apa utk buat logo ni??

my suggestion.
kalu nak buat logo better guna Adobe illustrator
kalu utk poster etc guna Photoshop or GIMP tp ana tak suggest gn GIMP utk beginner sbb beginner kena understand konsep layer dl

ok

SIDDIQIjr said...

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..
ana nak tanye..
design tu untuk logo or poster?
overall nice..
just lighting y background tu
terang sangat..
kurang jelas word kembara tu jadinye..
anyway..kreatif design tu..
ala2 moden nye style.

Related Posts with Thumbnails